Over ons event

Carp Rotterdam

Hoe gaaf zou het zijn om een echte karperbeurs in Rotterdam te hebben? Midden in de Randstad, waar zo veel karpervissers wonen? Wij organiseren hem. In de Van Nellefabriek, op slechts 45 minuten rijden van Breda, Utrecht en Amsterdam. Deze toplocatie staat op de Werelderfgoedlijst en is met haar historische urban look zowel van binnen als van buiten een echte toplocatie!

De tijden van een stoffige suffe beurs waar niks gebeurt, zijn we wel voorbij. Carp Rotterdam is een evenement in een modern jasje. Het is een social waar jong en oud elkaar weer kan ontmoeten na die ellendige tijd van Corona We hebben goed entertainment en de beste catering. Meerdere foodtrucks met de beste snacks zullen het cateringplein innemen. Er zijn diverse gezellige locaties waar heerlijke drankjes en culinaire hapjes genuttigd kunnen worden tot aan champagne en een sushibar toe! Ons programma biedt onder andere het allerbeste op karpervideogebied, met live muziek van diverse gave artiesten.

Van culinair eten

tot vette afterparty!

De gehele Van Nellefabriek is met 12000 m2 tot de nok gevuld. Niet teveel van hetzelfde, maar juist heel erg divers. Als je iets zoekt op karpergebied: wij hebben het. Van de gerenommeerde groothandel tot tot allerlei toffe nieuwkomers op karpervisgebied. Heb je iets gevonden wat je graag zou willen hebben? Dan kan je het gelijk kopen. Bij iedere stand.. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Wij zorgen dat ze uitgebreid entertaint worden tijdens uw bezoek aan het evenement.

Na sluitingstijd houdt het spektakel niet meteen op! Het feest gaat in de avonduren gewoon verder verderop het foodtruck plein naast de Van Nelle Fabriek met diverse optredens. Er zullen taxi’s klaarstaan, die je rechtstreeks naar je hotel kunnen brengen. En maak je geen zorgen om je auto: bij de Van Nelle fabriek en het nabij gelegen Spartastadion hebben we ruim voldoende parkeergelegenheid gecreëerd waar je auto gewoon kan blijven staan.

De online voorverkoop is te vinden op de site. Tijdens het evenement zelf kunnen toegangskaarten ook aan de deur verkregen worden.

Wie van jullie zien we als bezoeker op de eerste editie van Carp Rotterdam?