Bedankt voor uw interesse in Carp Rotterdam 2023!

Wij zijn blij om u als exposant te mogen verwelkomen. Samen met de organisatie doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hier onder meer informatie over de beurs en mogelijkheden voor u.

Kosten van de beurs

De kosten voor alle stands ongeacht de afmeting zijn 43 euro per m² exclusief btw voor het gehele weekend. Standruimte is beschikbaar van 10m² t/m 200m². U bent vrij om zelf het aantal meters te kiezen, maar vanwege de grote interesse en indeling kunnen we niet garanderen dat het extacte aantal meters kan worden geboden. Hier over ontvangt u van ons zo snel mogelijk bevestiging.

Rekenvoorbeeld:
10m²: €430 ex btw.
25m²: €1075 ex btw.
50m²: €2150 ex btw.
100m²: €4300 ex btw.

Overige kosten

Parkeerkosten: hier hebben wij geen invloed op en komen volledig ten goede aan de Van Nelle fabriek. Kosten bedragen 12 euro per dag.
Polsbandjes: per stand stellen wij het aantal invulde polsbandjes ter beschikking. Daar buiten dient u deze zelf te (laten) kopen wanneer nodig.
Standmateriaal: via onze partner XXXX is standmateriaal beschikbaar zoals tafels, stoelen en meer. Deze kosten gaan buiten Carp Rotterdam om en zullen direct bij het bestellen van standmateriaal worden berekend. hierover ontvangt u z.s.m. meer informatie.

Na inschrijving volgt een bevestigingsmail + een mail met mogelijkheden die wij bieden voor reclame op onze social media kanalen en website, mogelijkheden voor eten en drinken, overnachten etc. Daarnaast zult u na inschrijving de factuur ontvangen voor uw volledige standruimte. Na betaling van deze factuur is uw inschrijving definitief. Doe dit dus binnen de gestelde 14 dagen om teleurstelling te voorkomen.